При загадкових обставинах загинув екс-голова львівського «Правого сектору»

При загадкових обставинах загинув екс-голова львівського «Правого сектору»

Навесні 2014 року Коцюруба деякий час очолював «Правий сектор» у Львівській області

Фото: zaxid.net

Одразу кілька товаришів активіста в соціальних мережах припускають, що Коцюруба був вбитий

У Львівській області у лікарні від отриманих травм помер 53-річний львів’янин. Наразі слідство встановлює обставини його смерті.

Як повідомляє УНН з посиланням на власні джерела, йдеться про львівського громадського діяча, учасника Революції гідності, колишнього голову «Правого сектору» у Львівській області Ігоря Коцюрубу.

Одразу кілька товаришів активіста в соціальних мережах припускають, що Коцюруба був вбитий.

За інформацією ГУ Нацполіції у Львівській області, трагедія сталася 16 грудня.

«О 13:10 на оперативну лінію «102» від очевидця події надійшло повідомлення про те, що чоловік у місті Червоноград намагається покінчити життя самогубством. Особу чоловіка встановлено – ним виявився 53-річний львів’янин. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер у лікарні», – повідомили у поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Призначено судово-медичну експертизу, проводиться досудове розслідування.

За даними ЗМІ, Коцюруба був активним учасником Студентського братства Львівщини кінця 80-х років, брав участь у першій студентській Революції на граніті, був комендантом наметового містечка на Майдані під час Помаранчевої революції, активним учасником Революції Гідності. Навесні 2014 року деякий час очолював «Правий сектор» у Львівській області. До 2015-го керував громадським формуванням з охорони правопорядку у Львові «Афганська сотня». Був головою Української ветеранської організації та членом Народної Ради України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: