Прикордонники залишили терористів без психотропних ліків

Прикордонники залишили терористів без психотропних ліків

Серед ліків - 7 видів медпрепаратів із вмістом наркотичних, психотропних речовин, а також прекурсорів

Прикордонники попередили спробу передачі бойовикам наркомістких медикаментів на суму близько 220 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

«Учора у КПВВ «Новотроїцьке» співробітники прикордонного відомства спільно із працівниками фіскальної служби виявили під заднім пасажирським сидінням в автомобілі Toyota велику партію медикаментів з майже 150 найменувань. Загалом у транспортному засобі знаходилось п’ять мішків лікарських препаратів на загальну суму близько 220 тисяч гривень. Серед них - 7 видів медпрепаратів із вмістом наркотичних, психотропних речовин, а також прекурсорів», - йдеться у повідомленні.

З пояснень водія та пасажира іномарки, які вони надали оперативникам Донецько-Луганського управління Держприкордонслужби, виявлені медикаменти були призначені для однієї з лікарень у Донецьку, в якій перебувають бойовики. Адже ліків у поліклініках на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областях не вистачає.

Наразі порушників передано представникам Національної поліції для прийняття правового рішення, а виявлений товар вилучено працівниками фіскальної служби.

Нагадаємо, до Росії намагалися вивезти понад 50 кг пороху.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: