Прокуратура попросить суд обрати Садовому заставу 50 млн грн, - ЗМІ

Прокуратура попросить суд обрати Садовому заставу 50 млн грн, - ЗМІ
Андрію Садовому вручили підозру в зловживанні службовим становищем
Фото: Главком

За даними джерела у правоохоронних органах, Андрій Садовий підозрюється у зловживаннях, які завдали збитків державі у розмірі понад 50 млн грн

Прокуратура має намір просити суд обрати мера Львова Андрія Садового запобіжний захід у вигляді застави 50 млн гривень. Про це повідомило джерело у правоохоронних органах.

«Йдеться про заставу у розмірі 50 млн гривень», - сказав він.

Клопотання буде подано до суду.

Садовий підозрюється у зловживаннях, які завдали збитків державі в розмірі понад 50 млн грн.

Нагадаємо, САП повідомила Садовому про підозру в зловживанні службовим становищем. Про це мер Львова повідомив у відеозверненні. «Привіт» від Холодницького. Щойно прокурори САП вручили підозру. Розпочинаємо захист», - підписав він своє відеозвернення. 

За даними Zaxid.net. один з найбільших індустріальних девелоперів Європи нідерландська компанія CTP у 2015 році перемогла в міжнародному конкурсі на управління майбутнім індустріальним парком площею понад 23 га у промисловій зоні Рясне-2. Відповідно до грошової оцінки, голландці заплатили за землю 52 млн грн і зобов'язались інвестувати в інфраструктуру парку 50 млн євро, залучити потужних виробників та створити понад 3000 нових робочих місць. Втім, будівництво індустріального парку поки так і не почалося через відкрите кримінальне провадження і через протести місцевих мешканців, які вважали що ця земля належить їм. У листопаді 2017 року Львівська міська рада підписала з місцевими мешканцями меморандум про порозуміння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: