Путін сказав, як відреагує на нові військові бази НАТО біля кордонів Росії

Путін сказав, як відреагує на нові військові бази НАТО біля кордонів Росії

Також російський президент згадав про «колег, які грають на загострення»

Президент Росії Володимир Путін заявив, що наслідком розміщення військових баз НАТО біля російських кордонів буде «пропорційна реакція».

Про це він сказав 19 липня в ході в ході наради послів і постійних представників Росії в міжнародних організаціях та об'єднаннях.

«Ключ до забезпечення безпеки і стабільності в Європі саме в тому, щоб розширювати співпрацю і відновлювати довіру, а не в розгортанні біля російських кордонів нових баз і військової інфраструктури НАТО, що зараз і відбувається», - заявив Путін, якого цитує російське  видання Коммерсант.

Також російський  президент зауважив, що спроби включити Україну і Грузію в НАТО - гра на загострення, що загрожує наслідками.

«Нашим колегам, які грають на загострення, прагнуть включити, скажімо, Україну або Грузію у військову орбіту альянсу, слід було б подумати про можливі наслідки такої безвідповідальної політики», - сказав Путін.

Нагадаємо, президент РФ Путін на спільній прес-конференції з Дональдом Трампом у Гельсінкі заявив, що в Росії щодо кримського питання «інша точка зору», ніж в США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: