Республіканці зірвали закриті слухання про відносини Трампа з Україною

Республіканці зірвали закриті слухання про відносини Трампа з Україною
Республіканці в Палаті представників штурмували закриті слухання

Десятки республіканців, у тому числі представників партійного керівництва, вторглися в залу слухань

Численна група конгресменів-республіканців у середу вдерлася на закриті слухання в Палаті представників, яке проходило в межах розслідування з імпічменту президента Трампа, зірвавши свідчення представниці Пентагону Лари Купер.

Про це йдеться в повідомленні американського видання The Hill.

«Республіканці в Палаті представників штурмували закриті слухання в середу на знак протесту проти процесу розслідування демократів, зірвавши свідчення високопоставленого чиновника Міністерства оборони про відносини президента Трампа з Україною», - зауважує видання.

Десятки республіканців, у тому числі представників партійного керівництва, вторглися в залу слухань, де на той момент перебувала заступник помічника міністра оборони в питаннях Росії, України та Євразії Лора Купер в контексті розслідування з імпічменту. Протест очолив ярий соратник Трампа конгресмен Метт Гетц.

Республіканці звинуватили демократів у проведенні нечесного розслідування. Вони заявили, що про хід слідства мають знати не тільки представники трьох комітетів (і демократів, і республіканців), залучених до розслідування, але й інші законодавці.

У відповідь на протест голова Комітету з питань розвідки конгресмен від демократів Адам Шифф залишив приміщення та переніс слухання на невизначений термін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: