Росія припиняє авіасполучення з іншими країнами

Росія припиняє авіасполучення з іншими країнами
У РФ забороняють регулярні й чартерні рейси

Рішення ухвалено у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції

Уряд Росії доручив Росавіації з 27 березня припинити регулярне і чартерне авіасполучення з іншими країнами, крім рейсів для вивезення росіян.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, відповідне доручення дано за підсумками засідання президії Координаційної ради при уряді Російської Федерації по боротьбі з поширенням нової коронавірусної інфекції на території РФ 25 березня 2020 року.

«Забезпечити припинення з 00:00 27 березня 2020 року регулярного і чартерного авіасполучення, що здійснюється з російських аеропортів в аеропорти іноземних держав і в зворотному напрямку, за винятком польотів, пов'язаних з вивезенням російських громадян на територію Російської Федерації з іноземних держав у зв'язку з поширенням нової коронавірусної інфекції (відповідно до списків громадян, сформованими МЗС Росії), а також польотів, що здійснюються за окремими рішеннями Уряду Російської Федерації», - йдеться документі.

Мінтранс і МЗС РФ до 30 березня створять план вивезення громадян з-за кордону із залученням повітряних суден Міноборони і цивільних авіакомпаній.

За останніми офіційними даними, у Росії коронавірусною інфекцією заразилися 658 осіб, одужали - 29, про померлих не повідомляється.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: