Розенблат похвалився величезним шматком бурштину, в якому є древній плазун

Розенблат похвалився величезним шматком бурштину, в якому є древній плазун

Нардеп захоплювався цільністю «сонячного каменю»

Народний депутат України Борислав Розенблат, колись член фракції БПП, а наразі позафракційний, фігурант резонансної корупційної «бурштинової справи», разом із колишнім колегою по партії Віталієм Гудзенко похвалився величезним шматком бурштину, в якому є древній плазун.

Так, на фото, які Розенблат оприлюднив на своїй сторінці у Facebook, він разом із Гудзенком позує з величезним шматком «сонячного каменю».

«Скарби Житомирського Полісся», – коментує свій допис народний депутат.

У коментарях нардеп захоплювався цільністю «сонячного каменю».

Також, на одній із світлин депутати тримають картину, яка теж викладена шматочками бурштину. Ціна такої картини на замовлення може сягати 1000$.

Нагадаємо, у червні 2017 НАБУ розкрило корупційну схему народних депутатів з нелегального видобутку бурштину в Північно-Західних областях України — Поліському районі.

За словами директора НАБУ Ситника, видобуток бурштину і його подальша реалізація через офшорну фірму сестри Розенблата мав здійснюватись під виглядом рекультивації земель Житомирської області. 11 липня Верховна Рада України зняла недоторканність з Розенблата та Максима Полякова. 

У діях Розенблата слідство вбачає ознаки зловживання впливом і хабарництво на загальну суму 280 тис. доларів, у діях Полякова – ознаки зловживання впливом і хабарництво на суму 7,5 тис. доларів.

Раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) завершила досудове розслідування кримінального провадження стосовно депутатів Верховної Ради Максима Полякова («Народний фронт») і Розенблата за підозрою у хабарництві.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Окружний адміністративний суд Києва відмовився визнати протиправними дії директора НАБУ Артема Ситника щодо залучення до оперативно-розшукової діяльності на території України працівників ФБР. Народному депутату Бориславу Розенблату в задоволенні позовних вимог відмовили.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: