Розпочалося перше засідання суду у справі про вбивство Вороненкова

Розпочалося перше засідання суду у справі про вбивство Вороненкова
Фото: Цензор

Потерпіла у справі Марія Максакова на слухання не прийшла

У Шевченківському районному суді Києва у середу, 13 червня, проходить перше засідання у справі про вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Потерпіла у справі, дружина екс-депутата Марія Максакова на слухання не прийшла. Поранений кілером охоронець Вороненкова Олег Петров, якого також визнано потерпілим, до суду з'явився з адвокатом.

На якій підставі офіцер ГУР Петров охороняв екс-депутата, він відповідати відмовився. Не захотів говорити і про своє здоров'я. Відомо, що Петров під футболкою досі носить бандаж.

Обвинувачені у співучасті у вбивстві Ярослав Тарасенко та Олександр Лось своєї вини не визнають. Вони відмовилися коментувати журналістам, навіщо зустрічалися з кілером Паршовим і підозрюваним організатором Левенцем.

Як відомо, екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков був застрелений 23 березня 2017 року в центрі Києва на вул. Пушкінській. Охоронець екс-депутата поранив нападника, однак сам отримав поранення.

Кілера госпіталізували. Медики намагалися врятувати йому життя, однак він помер у лікарні.

Замовником вбивства у ГПУ називають колишнього цивільного чоловіка цивільної дружини Вороненкова Марії Максакової Володимира Тюріна. Генпрокурор не виключає заочний процес щодо замовника, а також оголошення його в міжнародний розшук.

Повідомлено про підозру організатору та п’ятьом співучасникам вбивства Вороненкова. Їх дії кваліфіковано за п. п. 6, 11, 12 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України.

Читайте також матеріал «Главкома» «Справа Вороненкова розкрита. Усі деталі найгучнішого вбивства 2017 року» 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: