Як «суперагенти» Рубан та Савченко палили документи в центрі Києва. Оприлюднені ексклюзивні фото

Як «суперагенти» Рубан та Савченко палили документи в центрі Києва. Оприлюднені ексклюзивні фото

Випадкові свідки помітили фігурантів останнього політично-терористичного скандалу у столичному парку за дивним заняттям...

28 квітня минулого року народний депутат Надія Савченко та керівник Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан були помічені за знищенням документів. Подія трапилась біля пам'ятника засновникам Києва. 

Савченко з Рубаном потрапили в поле зору випадкових свідків, які перебували у цьому місці з весільною процесію. На той момент вони впізнали лише Савченко і сфотографували її. Випадкових перехожих привернула увагу не лише депутат, а й те, чим вона займалась з невідомим для них на той момент чоловіком. «Парочка палила документи і розтирала попіл», - розповіли свідки «Главкому».

Потому як на початку березня з’ясувалося, що цих людей підозрюють у підготовці теракту, а обличчя Рубана стало більш впізнаваним після низки публікацій у ЗМІ, свідки вирішили передати фотографії «Главкому».

На світлині видно, як Савченко і Рубан спочатку прогулюються парком, щось обговорюють, а потім зупиняються і починають палити якісь документи. Після того, як папери були знищені, вони дійсно розтерли попіл.

Як відомо, Савченко з Рубаном звинувачують у підготовці теракту у Верховній Раді.

Як повідомлялось, сьогодні відбувається перше засідання у справі Савченко. Надія Савченко одягнула светр з тризубом на засідання Шевченківського районного суду Києва, який має обрати їй запобіжний захід. Вона вже встигла передати привіт Тимошенко з суду. Раніше суд дозволив Савченко сісти поруч із захисниками.

Нагадаємо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

Перед голосуванням генеральний прокурор України виклав нардепам версію слідства. У Раді також продемонстрували оперативне відео, на якому Савченко та Рубан домовляються із військовими про стратегію й тактику перевороту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: