СБУ викрила на хабарі чиновника Рівненської міськради (фото)

СБУ викрила на хабарі чиновника Рівненської міськради (фото)
Затримали посадовця поряд із Управлінням містобудування і архітектури після отримання заключної частини хабара – $1,1 тис
Фото: пресцентр СБУ

Начальник відділу генплану та розвитку міста вимагав від місцевого бізнесмена $2,5 тис. за реєстрацію проєктної документації з реконструкції офісу

Служба безпеки України викрила на отриманні неправомірної вигоди керівника структурного підрозділу Управління архітектури та містобудування Рівненської міської ради. Про це повідомляє пресцентр СБУ.

За даними досудового слідства, начальник відділу генерального плану та розвитку міста вимагав від місцевого приватного підприємця $2,5 тис. за реєстрацію проєктної документації з реконструкції офісного приміщення. Зокрема, для безперешкодного вирішення питання посадовець обіцяв вплинути на своїх колег.

Затримали правопорушника відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України поряд із Управлінням містобудування і архітектури після отримання заключної частини хабара – $1,1 тис.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Наразі тривають обшуки у Рівненській міській раді, Управлінні містобудування та архітектури, Управлінні архітектурно-будівельного контролю, проектній організації, а також за місцем проживання фігуранта справи.

 Викриття корупційного правопорушення відбувалося під процесуальним керівництвом прокуратури м. Рівне.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: