СБУ вилучила у Харкові рекордну партію кокаїну вартістю понад 5 млн грн

СБУ вилучила у Харкові рекордну партію кокаїну вартістю понад 5 млн грн
Затримання учасників міжрегіонального угруповання торгівців кокаїном

Співробітники СБУ затримали у Харкові чотирьох учасників угруповання під час збуту чергової великої партії кокаїну

У Харкові співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури припинили діяльність міжрегіонального угруповання торгівців кокаїном. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Під час багатоходової операції співробітники спецслужби встановили, що до складу групи входили мешканці різних регіонів країни. Зловмисники організували контрабандне ввезення кокаїну високої очистки з однієї з країн Європи, який збували в Україні оптовими партіями. У рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці задокументували низку фактів збуту важкого наркотику», - йдеться в повідомленні.

Співробітники СБУ затримали у Харкові чотирьох учасників угруповання під час збуту чергової великої партії кокаїну за 85 тисяч доларів США. Правоохоронці вилучили у наркоділків два вакуумних пакети з кокаїном загальною вагою понад кілограм, портативні ваги та травматичну зброю. 

За інформацією спецслужби, вилучена партія кокаїну є рекордною для Харківщини за останні п’ять років, її роздрібна вартість за цінами «чорного ринку» становить понад п’ять мільйонів гривень.

Слідчими СБУ здійснюється кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених ст. 305 та ст. 307 Кримінального кодексу України. Наразі затриманим оголошено підозри у скоєнні злочину та обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: