See Breeze 2018: українські нацгвардійці вчать американців воювати

See Breeze 2018: українські нацгвардійці вчать американців воювати

На навчаннях See Breeze 2018 Національну гвардію України представляє взвод військової частини 3039 міста Миколаєва, 6 водолазних фахівців і 6 інструкторів

Інструктори з Нацгвардії під час українсько-американських навчань See Breeze 2018 вперше проводять тренінги для військових з інших формувань і країн.

Про це повідомляє прес-служба МВС в Facebook.

«Участь у навчаннях у якості інструкторів гвардійців невипадкова. Саме Національна гвардія України першою серед силових структур впровадила зміну систему бойової підготовки й започаткувала на базі Навчального центру в Золочеві підготовку інструкторів з урахуванням досвіду отриманого в зоні АТО та найкращих практик військових формувань країн-членів НАТО», - йдеться у повідомленні.

У серпні 2016 року відбувся перший випуск інструкторів. Їх готують за такими напрямами: тактична підготовка, вогнева підготовка, військова топографія, військово-інженерна підготовка, військово-медична підготовка, тактико-спеціальна підготовка. На сьогодні Навчальний центр підготував уже 420 інструкторів, які відповідають за підготовку особового складу Нацгвардії.

На навчаннях See Breeze 2018 Національну гвардію України представляє взвод військової частини 3039 міста Миколаєва, 6 водолазних фахівців і 6 інструкторів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: