Селяни на Волині влаштували терор сім’ї породілля, яку вбив коронавірус

Селяни на Волині влаштували терор сім’ї породілля, яку вбив коронавірус
Жінка після пологів померла від коронавірусу

Жителі Топілля хвилюються, що родичі померлої «ходять по селу»

У Волинській області від ускладнень через коронавірус померла 39-річна породілля – мати п’ятьох дітей. Тепер родину померлої жінки тероризують селяни, вимагаючи, щоб ті не виходили з дому.

Про це у соціальних мережах повідомив керівник Підлозцівської ОТГ Микола Костюкевич.

Відомо, що покійну звати Ганна. Вона разом із родиною мешкала у селі Топілля, що на Волині.

«По питаннях, що родичі ходять по селі, то це не заборонено, якщо з дотриманням карантинних заходів, захисні маски, рукавички та інше, і якщо вони напряму не контактували з хворою. Всі родичі та контактуючи особи повідомлені про дотримання карантину відповідно до чинного законодавства. З домашніми проводяться всі заходи щодо їх самоізоляції до результатів тестів ПЛР. Щодо порядку на території громади по карантину, то я весь час прошу всіх вас дотримуватися заходів карантину. І на превеликий жаль не багато тих, хто прислухається і дотримується», - написав він.

Костюкевич також попросив жителів села «не збирати неправду по місцях, де кучкуєтесь»

Також керівник ОТГ просить селян бути толерантними, співчутливими, не панікувати та дотримуватися карантинних правил

«Скажіть будь - ласка, скільки ще можна говорити, щоб дійшло??? Скільки мені вас просити носити маски в громадських місцях? Скільки раз мені вас просити не ходити зайвий раз в місця скупчення людей? Скільки ще раз вам сказати, що в магазин без маски не заходити?», - наголошує Костюкевич.

Напередодні Главком писав, що на Волині від Covid-19 померла породілля: без мами лишилося п’ятеро дітей. Коронавірус у 39-річної жінки, яка приїхала народжувати до Луцька, виявили після пологів і одразу перевели її до Волинської обласної клінічної лікарні. 28 червня жінка померла. Новонароджена дівчинка наразі перебуває у відділенні дитячої реанімації Луцького клінічного пологового будинку з позитивною динамікою. Коронавірус у неї не підтверджено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: