Ще двом російським артистам заборонили в’їзд в Україну

Ще двом російським артистам заборонили в’їзд в Україну
Борис Каморзін

Обидва артисти незаконно відвідували окупований Крим

Українські прикордонники заборонили в’їзд на три роки російському актору та каскадеру через незаконне відвідування ними анексованого Криму для зйомок фільму.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Прикордонники у київському аеропорту «Жуляни» виявили росіянина, який прямував рейсом «Мінськ-Київ». Щодо цього громадянина надійшла інформація, що він ймовірно порушив законодавство України та перетинав державний кордон через недіючі пункти пропуску і перебував в анексованому Криму.

Цим чоловіком виявився російський актор Борис Каморзін, який у 2015 році для зйомок фільму без відповідного дозволу відвідав анексований Крим.

Крім того, на пункті пропуску «Старокозаче» Одеської області викрили ще одного росіянина — каскадера Сергія Михайлова, який в 2015 році відвідував анексований Крим.

1529497539-6983

Сергій Михайлов 

Загалом на сьогодні щодо 122 іноземців — діячів культури та мистецтва, які незаконно були в Криму — ухвалили рішення про заборону їм в’їзду в Україну.

Борис Каморзін знімався у фільмі українського режисера Сергія Лозниці «Донбас», у 2015 році зіграв роль Хрущова у фільмі «Головний». Також він знімався у російських ситкомах та серіалах.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: