Смертельна ДТП у Харкові: Суд заарештував 18-річного водія

Смертельна ДТП у Харкові: Суд заарештував 18-річного водія
Засідання суду
Фото: Прес-служба прокуратури Харківської області

Тигран Енгибарян заарештований на 60 днів без можливості внесення застави

Київський районний суд Харкова заарештував на 60 днів без можливості внесення застави 18-річного Тиграна Енгибаряна, який на автомобілі Toyota Cаmry на смерть збив 17-річного хлопця на пішохідному переході.

Про це повідомляється на сайті прокуратури Харківської області.

«Київський районний суд Харкова підтримав позицію прокуратури Харківської області та обрав для 18-річного молодика - підозрюваного у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть та завідомому залишенні без допомоги постраждалого (ч. 2 ст. 286, ч. 1 ст. 135 КК України), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави», - йдеться у повідомленні.

Енгибарян під час засідання визнав свою провину, передає місцеве видання 057.ua. Адвокат просив у суду домашнього арешту для підозрюваного.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Максим Блохін, аварія трапилася на вул. Салтівське шосе. Автомобіль насмерть збив 17-річного хлопця, який переходив дорогу на пішохідному переході і навіть не зупинився. Автомобіль зник з місця події.

Автомобіль та водія знайшли через кілька годин після ДТП.

Наразі досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії, призначено низку судових експертиз. У прокуратурі відзначили, що максимальна санкція статей передбачає 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: