Смертельна ДТП у Кривому Розі: таксисти влаштували акцію пам’яті (фото)

Смертельна ДТП у Кривому Розі: таксисти влаштували акцію пам’яті (фото)
Фото: «Первый Городской»

На місце, де сталася кривава аварія, приїхали більше 50 автомобілів

У Кривому Розі таксисти ввечері у вівторок, 17 квітня, зібралися на акцію пам’яті загиблих у масштабному ДТП, яка забрала життя восьми людей.

Про це повідомляє «Первый Городской».

На перехрестя вулиці Героїв АТО і проспекту Металургів, де сталася ДТП, приїхали більше 50 автомобілів. Водії таксі сигналили, коли їхали.

Таксисти вшанували пам'ять загиблих в ДТП хвилиною мовчання.

Нагадаємо, у Кривому Розі близько 6 години ранку у вівторок, 17 квітня, на перехресті вулиць Металургів та Героїв АТО сталося зіткнення маршрутки, автомобіля «Мазда» і автобуса, який перевозив співробітників «Арселор Міттал».

У поліції повідомили, що внаслідок ДТП загинули восьмеро людей, понад 18 постраждалих доставлені до лікарні, серед них четверо у вкрай важкому стані.

Місцеві ЗМІ опублікували поіменний список загиблих, особи яких уже встановлено.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці затримали водія автомобіля «Мазда», який, за попередніми даними, не пропустив маршрутку, внаслідок чого сталася ДТП.

18 квітня у Кривому Розі оголошено траур. О 10 ранку у Спасо-Преображенському кафедральному соборі буде проведена панахида за загиблими і молебень за здоров'я постраждалих. Такі ж служби пройдуть у всі церквах і храмах Кривого Рогу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: