Смертельна ДТП у Кривому Розі: кількість жертв збільшилась

Смертельна ДТП у Кривому Розі: кількість жертв збільшилась

Фахівці кажуть, якщо б всі рухалися в своєму ряду, аварії вдалося б уникнути

У масштабній аварії за участю маршрутки і автобуса, яка сталася в Кривому Розі на Дніпропетровщині, загинуло восьмеро людей. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП в області.

«Поліція розслідує ДТП, в якій загинуло 8 людей. Понад 18 постраждалих доставлені до лікарні, серед них четверо у вкрай важкому стані», - йдеться у повідомленні.

Повідомлення про ДТП за участю легкового автомобіля Mazda, маршрутного мікроавтобуса та автобуса, який перевозив співробітників одного з підприємств Кривого Рогу, надійшло до поліції 17 квітня близько 5:53. Подія сталася на перехресті вулиць Металургів та Героїв АТО у Кривому Розі.

За фактом резонансної дорожньо-транспортної пригоди в Кривому Розі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ. Зараз на місці працюють експерти слідчого управління ГУ НП в Дніпропетровській області.

Як пише Первый криворожский, Mazda рухалася смугою однобічного руху з боку проспекту Миру по вулиці Героїв АТО. Маршрутне таксі № 261 рухалося проспектом Металургів з боку 95 кварталу.

Mazda не пропустила маршрутку, сталося зіткнення. Маршрутне таксі відкинуло в автобус підприємства АрселорМіттал Кривий Ріг. Світлофори в цей час ще не працювали. Всі учасники ДТП рухалися на жовтий сигнал світлофора. Всі машини рухалися в крайній лівій смузі. Фахівці кажуть, якщо б всі рухалися в своєму ряду, аварії вдалося б уникнути.

Раніше повідомлялося, що в цій аварії загинуло семеро людей, 12 травмовано.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: