Смішна кадрова політика. За півдоби Зеленський скасував свій указ про призначення Зеркаль

Смішна кадрова політика. За півдоби Зеленський скасував свій указ про призначення Зеркаль
Олена Зеркаль не працюватиме на Банковій

Зеленський скасував призначення Зеркаль

На сайті президента з’явився указ під номером 315 про скасування іншого указу Зеленського. А саме – про скасування указу щодо призначення Олени Зеркаль заступником голови Адміністрації президента.

«Скасувати як такий, що нереалізований, указ президента України від 21 травня 2019 року № 309 «Про призначення О.Зеркаль заступником глави Адміністрації президента України», - йдеться у документі.

screenshot_4_03

Нагадаємо, вчора указом президента Олена Зеркаль була призначена на посаду заступника глави АП. Однак пізніше документ зник з сайту президента

Перед цим 21 травня Зеленський призначив главою Адміністрації президента України Андрія Богдана.

А вже пізно ввечері з сайту президента України зник указ №309/2019 про призначення Олени Зеркаль заступником глави Адміністрації президента.

Сьогодні, 22 травня, Зеркаль частково прояснила ситуацію з відмовою від посади заступника голови Адміністрації президента. «Дякую за всі ваші емоції (без винятку). Вони надихають! Парадокси з указом 309 породжують чутки і непорозуміння. Особисто я не люблю у такий спосіб тримати людей в напрузі. Тому ввечері дам чітке пояснення. Наразі можу сказати — питання не в посаді», — написала вона.

Читайте також: 


 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: