Тимошенко з чоловіком проголосували у Києві (фото)

Тимошенко з чоловіком проголосували у Києві (фото)
Тимошенко прийшла проголосувати разом із чоловіком Олександром
Фото: Станіслав Груздєв

Тимошенко змінила місце голосування і голосувала на дільниці, яка розташована у Києві у ліцеї «Поділ» №100

Кандидат на пост президента України Юлія Тимошенко проголосувала на виборчій дільниці, яка знаходиться у Києві у ліцеї «Поділ» №100 (вул. Покровська, 4/6).

Про це повідомляє кореспондент «Главкому».

Разом із Тимошенко прийшов її чоловік Олександр.

«Я вірю, що сьогодні починається новий історичний поступ нашої країни до миру, до процвітання, до щастя кожної людини. Я знаю, що ми з вами маємо шанс все змінити», – зазначила лідер «Батьківщини».

За її словами, останні 5 років Україна знаходиться в бідності та корупції, «але крапку сьогодні поставить кожен українець».

У свою чергу чоловік Юлії Тимошенко Олександр зауважив, що вчора у Словаччині вперше в історії країни президентом стала жінка. «Вона – друг України та борець з корупцією. Я переконаний, що в нашій країні буде так само», – заявив Олександр Тимошенко.

Також на дільниці голосував близький соратник Тимошенко, заступник голови партії «Батьківщина» Григорій Немиря.

Раніше повідомлялося, що Тимошенко змінила місце голосування.

Також вже проголосував мер Києва Віталій Кличко.

Нагадаємо, у день виборів президента України, в неділю, 31 березня, до органів поліції надійшли 25 заяв та повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом.

Як відомо, Громадянська мережа Опора повідомила, що у Житомирській області були зафіксовані перші порушення: на дільниці у Коростені виборці проголосували до офіційного відкриття дільниці, а у Черняхівському районі деякі виборці були без паспортів.

31 березня в Україні стартували вибори президента. Виборчі дільниці по всій країні відкрились о 8 і працюватимуть до 20 години.

На вибори президента 31 березня, згідно соцопитуванню, мають намір прийти 85% українців.

Українці на виборчих дільницях отримають бюлетені завдовжки один метр і 15 сантиметрів. Цьогорічний бюлетень поб'є рекорд 2004 року, коли виборцям видавали «простирадла» завдовжки 67 см. 

МВС з 25 березня перейшли на посилений варіант несення служби перед виборами в Україні. 31 березня правопорядок в Україні охоронятимуть понад 135 тисяч правоохоронців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: