Туроператор на тлі авіаколапсу вирішив скоротити рейси до Анталії

Туроператор на тлі авіаколапсу вирішив скоротити рейси до Анталії

З 11 до 26 липня польотна програма до Туреччини скоротиться на 13 рейсів на тиждень

Туроператор Join UP починаючи з 11 липня 2018 року скорочує польотні програми до Анталії (Туреччина). Про це повідомляє прес-служба туроператора.

Як зазначається, скорочення польотної програми за вказаним напрямком має на меті стабілізацію ситуації на туристичному ринку.

«У відповідь на ситуацію із частими затримками та переносами чартерних рейсів авіакомпаній на замовлення туроператора Join UP! компанія прийняла рішення скоротити польотну програму до Туреччини», - йдеться у повідомленні. 

Так, у період з 11 до 26 липня на 13 рейсів на тиждень скоротиться польотна програма до Туреччини. Зокрема, планується скоротити прямі перельоти до Туреччини з Києва, Вінниці, Рівного, Кривого Рогу, Херсону, Одеси та Харкова.

«Туристи, які вилітали із Києва, вилетять на курорти іншими рейсами туроператора, у ті ж дати з того ж саме міста. Туристам із Харкова та Одеси запропонують найближчі доступні рейси у цих містах або рейси із інших міст», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під скорочення потрапили рейси 1010 туристів з Вінниці, Рівного, Кривого Рогу та Херсону. 

«Цим туристам компанія запропонує виліт найближчим до них рейсом з іншого міста або 100% повернення коштів», - повідомляє прес-служба туроператора.

Нагадаємо, в аеропорту турецького курорту Анталія 11 липня зранку не могли вилетіти до України 170 пасажирів, серед яких 30 дітей.

У свою чергу туроператор Join UP повідомив, що 11 липня об 11:07 у міжнародному аеропорту «Бориспіль» здійснив аварійну посадку рейс авіакомпанії Anda Air, який летів до Анталії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: