У Чернігові відкрили високотехнологічний завод з виробництва верстатів

У Чернігові відкрили високотехнологічний завод з виробництва верстатів

Відкрито підприємство виробляє верстати для видуву ПЕТ-пляшок

У п’ятницю, 20 жовтня, в Чернігові було відкрито новий адмінкорпус заводу з виробництва верстатів для видуву ПЕТ-пляшок. Як повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради, цією спорудою було завершено будівництво цілісного комплексу виробничого підприємства.

За даними місцевої влади, підприємство розробляє та виготовляє сучасні верстати для видуву ПЕТ-пляшок, а також видувні форми. Причому забезпечує повний цикл виробництва – від обробки металу до збірки готових до роботи машин.

Кількість працівників на підприємстві – більше 200. Вимоги до кваліфікації тут високі, оскільки верстати – сучасні і складні, а продукція – високоточна. Окрім того, на підприємстві є власні конструкторсько-дизайнерські бюро, де працюють, у тому числі, доценти й кандидати наук. І навіть програми на обладнання, яке виробляється, створюються теж тут. Натомість, і оплата, за словами працівників – достойна.

Участь в урочистостях з нагоди відкриття заводу взяли міський голова Чернігова, керівник Чернігівської обласної державної адміністрації, запрошені гості з числа представників бізнесу та працівники «ПЕТ Технолоджис».

Для гостей господарі провели екскурсію підприємством.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: