У Донецькій області на блокпосту виявили арсенал зброї

У Донецькій області на блокпосту виявили арсенал зброї

При перевірці салону авто у коробках серед речей було ретельно заховано коробки з набоями різного калібру

Сім гранат та більше 500 набоїв різного калібру намагався перевезти через мобільний блокпост у Великій Новосілці мешканець Волинської області. Небезпечний вантаж було вилучено.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Донецькій області.

«Сьогодні ввечері на автошляху Донецьк-Запоріжжя було зупинено автомобіль під керуванням чоловіка 1960 року народження. При перевірці салону серед речей були виявлені коробки з набоями до автоматичної зброї та пістолету, а також великокаліберні у кількості більше 500 штук, сім гранат Ф-1 та РГД, чотири запали та дві міни» – повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Донецькій області.

Крім того, було виявлено карабін Сайга. Зброя була з пакетом дозвільних документів, однак з порушеннями умов перевезення. За це передбачена адміністративна відповідальність згідно з ч.1 ст.191 «Порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі обставини появи такої кількості боєприпасів з’ясовуються. Їх вилучено та буде спрямовано на експертизу.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: