У Харківській області завершилися збори військових резервістів

У Харківській області завершилися збори військових резервістів

До зборів залучалося декілька тисяч осіб

Фото: Міноборони

У Міноборони заявили, що з 8 до 22 грудня в регіоні успішно проведено низку заходів

У Харківській області завершилися перевірочні збори з військовозобов’язаними та резервістами оперативного резерву другої черги, приписаними до окремої бригади територіальної оборони. 

Про це у неділю повідомляється на сайті Міноборони України.

Зазначається, що з 8 до 22 грудня в регіоні успішно проведено низку заходів.

«До зборів залучалося декілька тисяч осіб. Акцент ставився на вдосконаленні ними навиків з вогневої, тактико-спеціальної, медичної та інших предметів бойової підготовки. Велику допомогу із матеріально-технічним забезпеченням заходу надали місцеві органи самоврядування. Практичні заняття проводилися на полігонах військових частин Збройних сил України та Національної гвардії України», - заявив полковник Юрій Калгушкін.

За підсумками перевірочних зборів з військовозобов’язаними та резервістами близько 100 осіб отримали почесні відзнаки військового комісара Харківського ОВК, а також грамоти та подяки від командирів військових частин, місцевої влади.

У ході зборів понад 30 осіб підписали відповідний контракт і проходитимуть службу у військовому резерві. Ще близько 60 осіб оформлюють необхідні документи і незабаром теж стануть до лав воїнів-резервістів даного з’єднання тероброни.

Як відомо, 3 грудня в Україні стартували збори резервістів.

Нагадаємо, 26 листопада народні депутати підтримали указ президента Петра Порошенка №9338 щодо запровадження воєнного стану в Україні.

Як повідомлялося, воєнний стан запроваджено в тих областях, де Росія може нанести удар.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: