У харківському університеті сталося вбивство

У харківському університеті сталося вбивство

Співробітники поліції затримали та доставили до відділку знайомого вбитого

В одному з вищих навчальних закладів Харкова знайшли тіло чоловіка з ножовими пораненнями. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Харкові.

У поліції зазначають, що в університеті вбили 56-річний харків'янина. За підозрою у завданні тілесних ушкоджень співробітники поліції затримали та доставили до відділку його знайомого.

Місцеві видання повідомляють, що вбивство сталось в Харківському національному університеті імені Василя Каразіна.

«Як з’ясувалося, у виші, де сталася трагедія, підозрюваний працює телефоністом. Того дня у чоловіка був день народження, який він вирішив відсвяткувати його у приміщенні університету та запросив трьох своїх знайомих. Застілля проходило в одному з кабінетів на 9 поверсі. Під час розпиття алкоголю між іменинником та одним з товаришів виникла сварка, в ході якої затриманий наніс загиблому декілька ударів кухонним ножем в область шиї. Потерпілий намагався втекти від нападника та вибіг з кабінету. На сходах він втратив свідомість. Медики, які прибули на місце, констатували смерть чоловіка», - розповів начальник Шевченківського відділу поліції Едуард Коваленко.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: