У Хмельницькому сталася масова стрілянина: поранені п’ятеро

У Хмельницькому сталася масова стрілянина: поранені п’ятеро

В ході конфлікту його учасники застосували мисливську зброю та спецзасоби для відстрілу гумових куль

У Хмельницькому поліція затримала кількох учасників конфлікту зі стріляниною. Про це інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

За його даними, інцидент між двома групами осіб, в результаті якого у двох приміщеннях для розіграшу лотерей було зруйновано обладнання та був пошкоджений автомобіль BMW, виник під ранок у центрі міста.

В ході конфлікту його учасники застосували мисливську зброю та спецзасоби для відстрілу гумових куль, внаслідок чого п’ятеро чоловіків отримали різного роду поранення. Ніхто зі сторонніх громадян не постраждав.

Патрульні поліцейські, які прибули на виклик, не дали можливості представникам конфліктуючих сторін залишити місце події. Наразі у місцях вчинення правопорушень працюють слідчо-оперативні групи.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.2 (хуліганство, вчинене групою осіб) та ч.4 (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї) статті 296, а також за ч. 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Працівники поліції спільно з прокуратурою встановлюють причини конфлікту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: