У Києві посадовець сервісного центру МВС спровокував смертельну ДТП

У Києві посадовець сервісного центру МВС спровокував смертельну ДТП
Місце ДТП на вулиці Стеценка
Фото: Айдер Халілов

За інформацією свідків, посадовець МВС під час ДТП перебував напідпитку

У Києві по вулиці Стеценка один із посадовців сервісного центру МВС України Володимир Найда виїхав на зустрічну смугу та врізався у зустрічну автівку. Внаслідок ДТП пасажир зустрічного автомобіля загинув, а водій потрапив в лікарню.

Про це написав один із учасників ДТП Айдер Халілов у Facebook.

«Сьогодні потрапив в ДТП на вул. Стеценко в Києві. П'яний водій на «Мазді» виїхав на зустрічну і зіткнувся в лоб з «Мітцубісі Кольт». «Мітцубісі» відкинуло на мене. Отже, в результаті зіткнення «Мазди» з «Мітсубісі» загинув пасажир «Мітцубісі», водій поранений. За кермом «Мазди» був начальник МРЕВ Найда Володимир Володимирович», — написав він.

«За інформацією свідків, водій автомобілю «Мазда» вирішив здійснити розворот через подвійну суцільну смугу, незважаючи, що назустріч йому рухався «Мітцубісі». Відбулось зіткнення, після якого автомобіль «Мазда» відкинуло ще у проїзжаючий повз «Джилі», - додає «Київ оперативний».

Начальник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій підтвердив, що учасником смертельної ДТП був працівник сервісного центру МВС №8043 Володимир Найда. 

«Сталося жахливе ДТП за участі працівника сервісного центру 8043 в м.Києві — Володимира Найди, який вилетів на своєму авто на зустрічну смугу. В результаті загинув пасажир «Мітцубісі». Зараз проводять медосвідчення Найди», — написав він.

Криклій пообіцяв, що Найда «понесе повну відповідальність за скоєний злочин».

Нагадаємо, сьогодні на Брест-Литовському шосе у Києві сталася ДТП, в якій постраждали вісім людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: