У Києві мітингувальники розгромили скандальну АЗС, поранено підлітка

У Києві мітингувальники розгромили скандальну АЗС, поранено підлітка
Розтрощена автозаправна станція
Фото: Главком

Учасники акції також закидали яйцями начальника Дарницького управління поліції

Учасники мітингу розгромили АЗС «Окко» на вулиці Ревуцького в Києв. Як повідомляє видання «Українські новини», близько 300 осіб проводять мітинг проти будівництва автозаправної станції на вул. Ревуцького, 8 у Києві. Зазначено, що в акції беруть участь місцеві жителі і близько 40 участників політичної партії «Національний корпус».

Близько 19:40 учасники акції закидали яйцями начальника Дарницького управління поліції Сергія Чернишова, який прибув на місце подій. Також мітингувальники одягли йому на шию покришку, закидали петардами і заблокували її рух, додає видання.

Після цього інша група мітингувальників почала громити АЗС. Зазначається, що о 20:00 заправка була розгромлена.

За декілька хвилин на місце події прибуло підкріплення поліції.

Пізніше повідомили про те, що при розгромі АЗС поранений неповнолітній. Підліток, імовірно учасник політичної партії «Національний корпус», отримав травму ноги. Його забрала машина швидкої допомоги.

Під час розгрому АЗС учасники акції застосовували петарди і димові шашки.

«Станом на 20:20 поліція в повному обмундируванні вишикувалася в шеренгу біля заправки, але не вживає заходів по розгону протестувальників», - резюмує ЗМІ.

Як повідомив керівник київського осередку цивільного корпусу «Азов» Сергій Філімонов, причиною акції стало те, що наприкінці минулого тижня «поліція побила учасників мирної акції, які висловили невдоволення через незаконну забудову на своїй вулиці» .

Нагадаємо, наприкінці вересня сталися запеклі сутички між активістами та правоохоронцями на місці будівництва скандальної АЗС на перетині вулиць Ревуцького та Анни Ахматової. Під час протистояння авто поліції наїхало на активіста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: