У Кривому Розі в басейні загадково загинуло подружжя: у воді плавали ікона, квіти і пір'я

У Кривому Розі в басейні загадково загинуло подружжя: у воді плавали ікона, квіти і пір'я
Експертиза показала, що жінка померла внаслідок утоплення
Фото: з відкритих джерел

Відомо також, що у воді була кров, а на дні басейну лежав ніж

У Кривому Розі в басейні були виявлені тіла 51-річного чоловіка і 50-річної жінки. Ця смерть оповита загадками, так як за деякими даними у воді знайшли дивне поєднання предметів - букет, ікону і пір'я. Про це повідомляє місцеве видання «Наше місто».

Загиблих людей 19 липня знайшов 82-річний батько жінки. Відомо також, що у воді була кров, а на дні басейну лежав ніж.

Трагедія розігралася за адресою провулок Алексєєва, 33.

Повідомляється також, що подружжя не проживало разом, і перебувало на стадії розірвання шлюбу. Крім того, чоловік нібито часто бив свою дружину, неодноразово погрожував вбити і страждав психічними розладами.

Експертиза показала, що жінка померла внаслідок утоплення і слідів насильницької смерті поверхневий огляд не показав. А ось на тілі чоловіка з лівого боку грудної клітини є сліди двох ножових поранень.

Попередньо відомо, що між подружжям виникла сварка, після чого чоловік втопив дружину, а потім покінчив життя самогубством.

Нагадаємо, у Сирецькому парку в Києві молодий чоловік вкоротив собі віку, стрибнувши із залізничного моста. До наряду Муніципальної охорони звернувся перехожий з інформацією про чоловіка, який стрибнув із залізничного моста.

Від отриманих травм хлопець помер на місці. Охоронці викликали на місце швидку допомогу. Медики констатували смерть молодика.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: