У Львові СБУ викрила лікаря на вимаганні грошей з матері дитини-інваліда

У Львові СБУ викрила лікаря на вимаганні грошей з матері дитини-інваліда
Фото: ssu.gov.ua

Лікар вимагала гроші з громадян за видачу витягу із медичної картки для оформлення соцвиплати для дітей-інвалідів, свою «допомогу» підозрювана оцінила приблизно у $500 за документ

Співробітники Служби безпеки України викрили на систематичних хабарах лікаря-невролога комунального некомерційного підприємства «Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова». Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що лікар вимагала гроші з громадян за видачу витягу із медичної картки для оформлення державної соціальної виплати для дітей-інвалідів. Свою «допомогу» зловмисниця оцінювала приблизно у $500 за документ.

 Співробітники спецслужби задокументували факт одержання лікарем від матері дитини, яка хворіє на ДЦП, шість тисяч гривень – першої частини неправомірної вигоди.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо повідомлення фігуранту справи про підозру в скоєнні злочину. Тривають слідчі дії, перевіряється причетність інших медичних працівників установи до протиправної діяльності.

Заходи з викриття зловмисниці проводились спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: