У Маріуполі вночі четверо молодиків обстріляли перехожого

У Маріуполі вночі четверо молодиків обстріляли перехожого

В салоні авто правоохоронці знайшли та вилучили кулі від пневматичного пістолету

Поліція у Маріуполі затримала чотирьох молодих чоловіків, яких підозрюють у стрілянині в перехожого. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Донецької області.

«До поліції звернувся мешканець Лівобережного району, який повідомив, що четверо невідомих на автомобілі BMW відкрили по ньому стрільбу з пневматичного пістолету, після чого поїхали в сторону аптеки. По прибуттю наряду патрульної поліції громадянина на місці вже не було, натомість інспектори отримали детальний опис зловмисників та автомобіля, тому поїхали відпрацьовувати прилеглу територію», – йдеться в повідомленні.

Так, на вулиці Київській поліцейські зупинили вказане авто.

«Всередині знаходилися три брати 32-х, 29-ти та 23-х років, а також їхній друг 33-х років. При поверхневій перевірці жодних підозрілих речей у громадян виявлено не було, натомість виникла підозра, що в автомобілі може знаходитись зброя. На місце викликали слідчих, які при понятих провели перевірку автомобіля. В салоні правоохоронці знайшли та вилучили кулі від пневматичного пістолету», – зазначили в поліції.

Чоловіків забрали до Лівобережного відділу поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: