У Миколаєві «євробляхери» побилися з поліцейськими

У Миколаєві «євробляхери» побилися з поліцейськими
Конфлікт у Миколаєві між поліцією та активістами «АвтоЄвроСили», 19 березня 

Конфлікт і бійка сталися між патрульними і членами організації «АвтоЄвроСила» через сміттєві баки

У Миколаєві виникли масштабний конфлікт і бійка між патрульною поліцією та активістами «АвтоЄвроСили», повідомляє місцеве видання Новости-N.

Причиною конфлікту, за інформацією ЗМІ, стали сміттєві баки. Усе почалося з того, що невідомі люди пересунули декілька сміттєвих баків, що стояли на зупинці громадського транспорту в районі перетину вул. Ковальської і 3-ї Слобідської, подалі від зупинки.

Прибулі на місце співробітники адміністрації Заводського району викликали поліцію. Патрульні почали розгляд інциденту, під час якого пред'явили претензію в тому, що сміттєві баки пересунули працівники розташованого поруч магазину Автозапчастини. Останні свою причетність до інциденту заперечували, у результаті чого поступово розгорівся конфлікт.

Патрульні викликали підмогу - на місце прибуло ще чотири наряди патрульної поліції. Працівники магазину також закликали на допомогу своїх друзів і знайомих - в основному активістів організації «АвтоЄвроСили». Справа дійшла до невеликої бійки: одного з прибулих активістів, за його власними словами, вдарили в обличчя і «упакували» в патрульний автомобіль.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: