У Національній поліції розгорівся секс-скандал (фото)

У Національній поліції розгорівся секс-скандал (фото)
Наталія Бурейко написала заяву в прокуратуру

Київська студентка заявила про домагання з боку посадовця Національної поліції

Національна поліція України проведе перевірку можливих фактів погроз заступника начальника відділу Департаменту захисту економіки НПУ Олександра Варченка на адресу студентки Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Наталії Бурейко. Про це повідомив речник Національної поліції України Ярослав Тракало.

«Він звернувся з рапортом на ім'я голови Нацполіції з проханням провести перевірку», - заявив він.

Зазначимо, Київська студентка Наталя Бурейко звинуватила його у домаганнях та погрозах. Так, 7 листопада Бурейко опублікувала у Facebook пост, в якому розповіла про нібито домагання та погрози з боку посадовця, з яким познайомилася в месенджері Tinder. Дівчина заявила, що змушена звернутися за допомогою.

«В останні тижні моє життя перетворилося на пекло. Все це якийсь сюрреалізм і нагадує чи то невдалий розіграш, чи то фільм жахів. Все почалося з рандомного свайпа в Tinder і ненав'язливого спілкування вечорами. Так я познайомилася з ним, з Олександром. Спершу він здавався галантним чоловіком та джентльменом, обсипав компліментами і надсилав листівки, хвалився своїми зв'язками і становищем у суспільстві», – зазначила вона.

«Потім почав нав'язливо і агресивно наполягати на зближенні, за яке обіцяв мене «озолотити». Після того як я відмовилася і дала зрозуміти, що подальше спілкування небажане, Олександр почав писати образи і погрожувати мені розправою, писати, що я його власність, що я ніхто, що він може робити зі мною все, що дістане мене скрізь. Все б це було схоже на погрози в інтернеті від ображеної людини, але вони не припинилися», – продовжила Наталія.

За її словами, надалі він дізнався про неї все, включно з адресою її близьких та контактні номери телефонів. Надалі він нібито почав писати їй СМС і погрожувати фізичною розправою. «А вчора (6 листопада – ред.) мені прислали квіти і відрубані пташині лапи. Олександр написав, що це він», - зазначила дівчина.

Як розповіла Наталя, їй почали надходити повідомлення з незнайомих номерів у Viber та Telegram. Всі ці номери вона блокувала, і загрози нібито почали надходити вже її родичам та знайомим. Свою публікацію дівчина супроводжувала скріншотами листування й фотографією «подарунка» з курячими лапами.

Водночас співробітник Департаменту НПУ заявив, що став жертвою «інформаційної атаки».

«7 листопада я і моя сім'я зазнали жахливої інформаційної атаки. Прокоментую ключові моменти. Я, Олександр Варченко, ніколи не був знайомий і не вів ніяких листувань ні в яких месенджерах з Наталією Бурейко», - написав він у Facebook.

«Думаю, що ця інформаційна атака пов'язана з тим, що моя цивільна дружина Ольга Варченко займає пост першого заступника глави Держбюро розслідувань і багатьом стала кісткою в горлі. Про провокації і брудні медійні атаки вона заявляла публічно буквально нещодавно», - додав Варченко.

Також на своїй сторінці Facebook член колегії МВС та народний депутат України Антон Геращенко заявив, що «судячи з усього і Олександр Варченко, і Наталя Бурейко, і користувачі соціальних мереж стали жертвами добре продуманої і цинічної провокації».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: