У одного з депутатів Верховної Ради виявили коронавірус

У одного з депутатів Верховної Ради виявили коронавірус
Сергій Шахов поки не коментує інформацію про хворобу

Сам нардеп поки заперечує, що він захворів на коронавірус

У народного депутата Сергія Шахова підтвердився тест на коронавірус. Про це «Главкому» повідомило джерело в апараті Верховної Ради.

Також Телеграм-канал «Тёмный Рыцарь» опублікував документ і стверджує, що це справжня довідка з поліції, в якій ідеться про переведення особового складу правоохоронців Обухівського району на посилений режим роботи через виявлений випадок коронавірусу у районі. У документі йдеться, що позитивний тест має Сергій Шахов, народний депутат України. 

90305986_703982117012441_3538580077220462592_n

Сам Шахов спростовує наразі цю інформацію: «Коронавірус у них у головах, у тих, хто таку нісенітницю говорить. У мене була температура, реально викликав лікарів. Це звичайне ГРВІ. Зараз відчуваю себе нормально. А цим, які запускають всякі чутки, напевно, потрібно більше паніки», - заявив депутат.

Зазначимо, що на початку березня, 8 і 9 числа, Шахов відвідував Францію. 

Напередодні повідомлялося, що 18 депутатів парламенту Франції підхопили новий коронавірусУ депутата Жана-Люка Рейтцера, який став першим членом асамблеї, що заразився вірусом, хвороба прогресувала. Він залишається у лікарні. Депутат від ОПЗЖ Олег Волошин, як відомо, наприкінці лютого зустрічався з Райтцером, і після цього самоізолювався в Україні. Коронавірус у нього не підтвердили.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: