У пасажирки потягу Київ-Москва запідозрили коронавірус

У пасажирки потягу Київ-Москва запідозрили коронавірус

Усіх пасажирів вагону відправили на карантин через китаянку з температурою

Китаянку з високою температурою з поїзда Київ-Москва у Брянську зняли з маршруту і направили до інфекційної лікарні. Решту пасажирів вагону, в якому вона їхала, направили на карантин до Брянської міськлікарні.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на керівника управління Росспоживнагляду по Брянській області РФ Людмилу Трапезникову.

«Громадянку Китаю з високою температурою, яка їхала в поїзді Київ-Москва, зняли з маршруту в Брянську і направили до інфекційної лікарні. Решту пасажирів вагону, в якому їхала китаянка з температурою 38 градусів, направили на карантин до Брянської міської лікарні», - розповіла Трапезникова.

Вона пообіцяла, що докладну інформацію буде надано в другій половині дня.

Джерело росЗМІ розповідає, що 24 людини, які були у вагоні, доставлені шістьма екіпажами швидкої медичної допомоги в Брянську міську лікарню №4 для обсервації та подальшого обстеження. Для них виділено окремий корпус з ліжко-місцями та одноразовим посудом. Громадянка КНР автомобілем швидкої допомоги відправилась в інфекційну лікарню Брянська, для неї виділено окремий ізолятор.
До слова, у Латвії затримали чоловіка за публікацію фейку про коронавірус.

Як повідомляв «Главком», на електронну пошту громадян почали надходити листи із інформацією про те, що в Україні лабораторно підтверджено п’ять випадків захворювання на коронавірус: по два у Києві та Львові і ще один – у Харкові. На сайтах МОЗ і Центру громадського здоров'я жодної інформації про появу коронавірусу в Україні немає. У пресслужбі МОЗ «Главкому» спростували цю інформацію. 

Служба безпеки України вживає невідкладних заходів із встановлення обставин розсилання нібито від імені вітчизняного Міністерства охорони здоров’я листів з фейковою інформацією щодо начебто виявлення в Україні вірусу Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: