У Росії діти влаштували атракціон на замерзлих фекаліях

У Росії діти влаштували атракціон на замерзлих фекаліях
Гірка з відходів каналізації утворилася біля житлових будинків і на ній катаються діти
Фото: www.amur.info

Перед новим роком у російському селі відходи каналізації витекли на вулицю, проїжджу частину і замерзли

У селі Чигирі в Росії виявили крижану гірку, яка сформувалася з 29 грудня через зледеніння нечистот із каналізації.

Як повідомляє російське видання «Амур.інфо», гірка утворилася біля житлових триповерхових будинків і на ній катаються діти.

За інформацією видання, мешканці найближчих будинків відмовилися платити за чистку каналізації через високі тарифи керуючої компанії. 29 грудня відходи каналізації витекли на вулицю, проїжджу частину і замерзли. 

Місцеві жителі звернулися зі скаргами в Росспоживнагляд, прокуратуру і житлову інспекцію. З'ясувалося, що аварія сталася через переповнені септики в нещодавно побудованих триповерхових будинках.

Керуюча компанія відмовилася обслуговувати мешканців після того, як вони не погодилися з високими цінами, і розірвала договір з підприємством, що відкачувало нечистоти.

Як розповіли російські РІА «Новости» в черговій диспетчерській службі Благовіщенського району, місцеві жителі повинні незабаром вибрати нову керуючу компанію. «Там все відкачано, просто один раз була ситуація, він переповнився і потік, це все замерзло», - пояснив представник підприємства. Фекалії пообіцяли прибрати до 12 січня.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: