У Росії трагічно загинув «голий діджей» з України (фото)

У Росії трагічно загинув «голий діджей» з України (фото)
Павло Петель загинув 4 квітня у результаті аварії на 38-му кілометрі Сімферопольського шосе в районі Подольська
Фото: соцмережі

Близько двох діб рідні не могли розшукати чоловіка

У Росії загинув відомий блогер і «голий» діджей Павло Петель. Він був громадянином України, народився і починав музичну кар'єру у Дніпрі. Про це пише «КП в Україні».

Рідні розшукували чоловіка два дні. І лише 6 квітня дізналися жахливу новину: він загинув у аварії в Подольську. Блогер їхав до Москви з міграційного центру в Сахарово і вирішив під'їхати на попутці. Однак водій «Мерседеса» на швидкості близько 200 км / год врізався у вантажівку, що стояла попереду. Всього в машині були чотири людини, вижити вдалося лише одному чоловіку.

«Отримано підтвердження з моргу. Павло загинув. Я не знаю, що робити. За російським законодавством, я Павлу ніхто, і тут у нього немає нікого з рідних. При поточній ситуації із закритими кордонами тіло на батьківщину в Україну, швидше за все, не відправлять. Родичі при закритих кордонах, швидше за все, не зможуть приїхати з України. Напевно, треба робити кремацію, але як передати документи на це рішення з іншої країни? Може, є хтось підкований в цій непростій темі у цей непростий час, хто міг би проконсультувати або допомогти? Улюблений Пашин кіт Хромік до свого щастя не розуміє, що сталося. Але питання з його новим будинком також треба терміново вирішувати. Я дуже люблю Хроміка, але у мене сильна алергія на котів, забрати не зможу. Якщо ви готові подарувати свою турботу не надто ручному восьмирічному коту з полохливим вуличним характером, будь ласка, напишіть мені пару фраз, чому саме у вас Хроміку буде добре. Паша б не хотів, щоб він виявився у випадкових руках», - повідомив друг Петеля б'юті-блогер Сергій Остриков.

«4 квітня у результаті аварії на 38-му кілометрі Сімферопольського шосе в районі Подольська три людини загинули на місці, серед них - водій і два пасажири. Ще один пасажир авто доставлений з важкими травмами до лікарні. Водій легкового автомобіля «Мерседес» на швидкості 200 кілометрів на годину влетів під фуру, яка стояла на території заправки», - заявили в прес-службі міністерства транспорту і дорожньої інфраструктури Московської області.

Павло Петель був громадянином України, народився і починав музичну кар'єру у ДніпріПавло Петель часто знімався в незвичайних нарядах, часто досить відвертих, чи в жіночих образах

Зазначимо, Павло Петель став відомим в інтернеті завдяки своїм прогулянкам по вулицях і магазинах в незвичайних нарядах. Також він не соромився викладати відверті фотографії. Також часто знімався у жіночих образах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: