У вівторок з Китаю прибуде літак з масками і тестами на коронавіус

У вівторок з Китаю прибуде літак з масками і тестами на коронавіус
Партія захисник масок і тестів на коронавірус прибуде в Україну у вівторок

31 березня літак має прибути в Україну

Черговий літак з новою партією захисних масок, медичного захисного одягу, медичного обладнання та тестових систем для України завантажують у Китаї, рейс запланований на 31 березня. Про це повідомляє пресслужба генерального консульства України в Шанхаї.

«30 березня в місті Сямень (провінція Фуцзянь) наші дипломати продовжують роботу, спрямовану на забезпечення України. Здійснюємо завантаження наступного літака, що має виконати 31 березня черговий рейс з метою доставки з міста Сямень в Україну нової партії захисних масок та медичного захисного одягу, медичного обладнання та вкрай необхідних тестових систем», - повідомили у генконсульстві.

Також вказано, що 29 березня з міжнародного аеропорту міста Сямень уже було забезпечено відправку чартерного літака з партією медичних масок, захисних костюмів та інших протиепідемічних засобів для потреб України.

«Дипломатичні установи України в КНР планують та забезпечуватимуть відправку вантажних рейсів на постійній основі для забезпечення нашої країни всім необхідним для боротьби з пандемією», - вказали в українському диппредставництві.

Одночасно, як зазначається, в аеропорту Пудон (Шанхай) завантажуються два українських транспортні літаки авіакомпанії Антонов для доставки термінових вантажів для потреб й наших сусідів - Європейського Союзу.

У контексті боротьби з поширенням коронавірусу COVID-19 в Україні, генеральне консульство України в Шанхаї та в Гуанчжоу, посольство України в КНР здійснюють ретельний пошук сертифікованих медичних засобів і обладнання, а також продовжують надавати необхідний дипломатичний супровід вантажам гуманітарного призначення, додали у диппредставництві.

Нагадаємо, на ранок 30 березня в Україні зафіксовано 480 випадків COVID-19.

До слова, у Китаї вилікувалися 93% заражених COVID-19

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: