У Водяному бойовики артилерією знищили цілу вулицю

У Водяному бойовики артилерією знищили цілу вулицю
Зруйнований снарядом будинок у Водяному

З 12 до 14 жовтня у Водяне прилетіло більше 700 мін та снарядів

По населеному пункту Водяне, яке розташоване неподалік від Маріуполя, незаконні збройні формування гатили з артилерій калібром 152 мм та 122 мм, а також із мінометів калібром 120 мм.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, упродовж трьох днів, з 12 до 14 жовтня, сюди прилетіло більше 700 мін та снарядів. «Вогонь ворог вів з напрямків населених пунктів Ленінське, Заіченко та Комінтернове», - йдеться у повідомленні.


Військовослужбовці української сторони СЦКК, які прибули у Водяне, зафіксували численні розриви мін та снарядів, руйнування житлового сектору та інфраструктури. «Внаслідок потужних та цинічних обстрілів повністю знищено 6 житлових будинків, а 10 – отримали значні ушкодження, виведено з ладу й лінію електропередач. Практично незаконні збройні формування знищіли цілу вулицю у цьому населеному пункті», - інформують у штабі.
Нажаль, є постраждалі. «Поранення отримала місцева мешканка 1938 року народження, яка була евакуйована у лікарню міста Маріуполя. До речі, у Водяному на момент обстрілу проживали 11 осіб, які попри ризик залишилися у своїх обійстях і не мали змоги виїхати у безпечне місце», - повідомляє прес-центр.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: