У Зеленського готові вести перемовини з Росією, аби повернути політв'язнів

У Зеленського готові вести перемовини з Росією, аби повернути політв'язнів

Росія, на думку глави АП, рано чи пізно погодиться на перемовини

Команда президента Володимира Зеленського готова до перемовин з Росією принаймні для повернення українців з полону.

Про це в ефірі «Право на владу» заявив голова Адміністрації президента Андрій Богдан.

«Сенс у перемовинах з Росією — хоча б для того, щоб повернути наших людей звідти (з Росії — ред.). А ще можна знайти дуже багато сенсу, на тій стороні теж живуть наші українці. Вони розмовляють і українською, і російською мовами», — сказав голова АП.

На запитання, чи готові вони на перемовини з бойовиками, Богдан вказав, що вони не є самостійними суб'єктами, тобто не ухвалюють рішень.

А Росія, на думку Богдана, рано чи пізно погодиться на перемовини — «питання лише коли й на яких умовах».

Нагадаємо, 22 травня біля будівлі Адміністрації президента у Києві проходив одиночний пікет дружини вбитого на Донбасі українського військового.

Раніше глава Адміністрації президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан заявив, що влада розглядає винесення на всенародний референдум питання про укладення мирних домовленостей з РФ.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій вважає, що новий президент Володимир Зеленський шукає шляхи капітуляції перед країною-агресором. Зокрема, Парубій розкритикував ініціативу Зеленського провести референдум щодо мирних домовленостей з Росією.

П’ятий президент України Петро Порошенко вважає, що ідея проведення референдуму в Україні щодо миру з Росією - це або невдалий експромт команди Володимира Зеленського, або свідомий крок, який загрожує суверенітету країни.

Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з громадськими активістами 23 травня заявив, що винесення питання про укладення мирних домовленостей із Росією на референдум не має законодавчої ініціативи – це спосіб з’ясувати думку суспільства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: