Учасники «Маршу за імпічмент» прийшли до СІЗО, де тримають Саакашвілі (відео)

Учасники «Маршу за імпічмент» прийшли до СІЗО, де тримають Саакашвілі (відео)
Учасники акції підійшли до кордону правоохоронців
Фото: hromadske.ua

Учасники акції підійшли до кордону правоохоронців

Учасники «Маршу за імпічмент» з Майдану Незалежності у Києві рушили до будівлі ізолятора тимчасового тримання СБУ, де тримають екс-президента Грузії, лідера «Руху нових сил» Михайла Саакашвілі. Про це повідомляє «Громадське».

Учасники акції підійшли до кордону правоохоронців, що охороняють Аскольдовий провулок.

Перед цим частина учасників маршу на підтримку Міхеіла Саакашвілі, який розпочався в парку Шевченка, прямують до ізолятора тимчасового тримання, де перебуває Саакашвілі.

Спочатку учасники вирушили по вулиці Героїв Небесної Сотні у бік Адміністрації президента, але там не затримувались. Біля Адміністрації президента виникла невелика штовханина. Втім, учасники маршу пройшли будівлю АП, і попрямували по вулиці Інститутські у бік Верховної Ради. Згодом колона повернула у бік вулиці Грушевського, а учасники заявили про намір йти до ізолятора СБУ, що на Аскольдовому провулку.

Нагадаємо, у Києві проходить «Марш за імпічмент». Перед початком акції її учасники зібрались на площі Тараса Шевченка. Тут зібралося близько 1,5 тис. людей, які потім рушили до Майдану Незалежності. На центральній площі столиці. Кількість учасників зросла, орієнтовно вона не перевищує 10 тисяч людей. Організатори акції зі сцени заявляють, що в акції беруть участь десятки тисяч людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: