В центрі Києва сутички: авто з нардепом Пинзеником збило «євробляхера»

В центрі Києва сутички: авто з нардепом Пинзеником збило «євробляхера»
Один з протестувальників заскочив після ДТП на капот, аби не дати авто поїхати
Фото: Главком

Вулиця Шовковична перекрита

На перетині вулиць Шовковичної та Інститутської трапилось ДТП – елітне авто Land Cruiser з номерами AA0093МР збило одного з протестувальників, які брали участь у мітингу «євробляхерів».

За словами свідків, авто протаранило чоловіка і зламало ногу. Пораненого забрала швидка. 


Кореспондент «Главкому» повідомляє, що у авто знаходиться народний депутат Павло Пинзеник. Протестувальники взяли його в облогу, і каменем розбили заднє вікно джипа. За їх словами нардеп хотів втекти.

Активісти вимагають, аби депутат вийшов до людей і блокують рух транспорту. Поліція взяла авто політика в щільне кільце. Один з протестувальників заскочив після ДТП на капот, аби не дати авто поїхати.

Активісти також скандують «Ганьба! Банду геть!» та голосно вимагають нардепа вийти з машини.

«Євробляхери» вимагають провести «громадське затримання» нардепа. «Слуга народу, выйди до народу», - скандують вони. Також вигукують «поліція з народом»

До місця ДТП прийшов глава «Автоєвросила» Олег Ярошевич. Активісти та правоохоронці домовилися разом зачекати приїзду на місце події начальника поліції району задля з'ясування обставин інциденту та все ж таки сподіваються, що нардеп вийде з машини до протестувальників. 

Також на місце інциденту прийшла нардеп Оксана Продан. 

У Києві вже другий день проходять протести власників авто на єврономерах.  

Дивіться фоторепортаж «Главкома».

Нагадаємо, 11 липня вранці водії автомобілів на єврономерах влаштували чергову акцію протесту у центрі Києва. Вони заблокували урядовий квартал, вулицю Грушевського від Арсенальної до Європейської площі. До дешевого розмитнення автівок з іноземними номерами додалась ще одна вимога – протестувальники хочуть, аби у поліції забрали право перевіряти авто за митною базою.


 

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: