В Італії пік COVID-19 спаде цього тижня – Всесвітня організація охорони здоров’я

В Італії пік COVID-19 спаде цього тижня – Всесвітня організація охорони здоров’я
Від коронавірусу в Італії вже померли 6 820 людей

Цей тиждень і перші дні наступного будуть вирішальними: тоді має бути видно результати заходів, які були вжити італійським урядом 15-20 днів тому

Італія може цього тижня досягти свого піку захворювання коронавірусу (COVID-19).

Про це повідомляє ANSA з посилання на помічника гендиректора стратегічних ініціатив Всесвітньої організації охорони здоров’я Раньєрі Гуерру.

«Уповільнення темпів зростання (захворювання COVID-19 – ред.) є надзвичайно позитивним фактором, і в деяких регіонах, я вважаю, що ми близькі до точки зламу кривої, тому пік може бути досягнутий на цьому тижні, а потім він може почати спадати», - сказав він.

Гуерра переконаний, що цей тиждень і перші дні наступного будуть вирішальними, адже тоді має бути видно результати заходів, які були вжити італійським урядом 15-20 днів тому.

Нагадаємо, минулої доби в Італії зросла кількість жертв коронавірусу: 3612 нових випадків, 743 померлих. Від початку пандемії від коронавірусу в країні вилікувалися 8326 пацієнтів.

Як повідомлялося, лише днем раніше від коронавірусу помер 601 пацієнт і почалися розмови про початок спаду епідемії в Італії.

21 березня в Італії за добу було зареєстровано рекордні 793 смерті від коронавірусу.

За даними Worldometers, станом на ранок середи, 25 березня, в світі зареєстровано 435 383 випадків зараження коронавірусом, зокрема 19 620 летальних випадків і 111 878 людини одужали.

За даними Міністерства охорони здоров’я, станом на 10:00 25 березня в Україні 113 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 29 нових випадків.

Уряд увів режим надзвичайної ситуації на всій території України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: