В Одесі в будівлі майбутнього штабу ВМС сталася пожежа

В Одесі в будівлі майбутнього штабу ВМС сталася пожежа

Під час пожежі вибухнув газовий балон, що знаходився в будівлі

Сьогодні близько 2 години ночі в Одесі сталися пожежа з вибухом у будівлі колишнього факультету тилу Одеського інституту сухопутних військ, в якому планували розмістити штаб Військово-морських сил України.

У прес-службі ДСНС сповістили, що виклик про пожежу надійшов до служби порятунку о 1:08. До місця виклику в 1:21 прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи. Було встановлено, що горить дах, горищні приміщення і 3-й поверх будівлі. Орієнтовна площа пожежі - 300 квадратних метрів.

Під час ліквідації пожежі стався вибух газового балона, який знаходився в будівлі. Пожежа в 2:44 була локалізована та о 3:38 повністю ліквідована.

У результаті вогнем пошкоджено дах будівлі на загальній площі 300 квадратних метрів. Причина загоряння встановлюється. Загиблих і постраждалих немає. До ліквідації пожежі залучалися 14 одиниць техніки та 52 людини.

Нагадаємо, в липні 2016 року частина будівлі по Фонтанській дорозі, 14 площею близько 10 тисяч квадратних метрів перейшла до Міністерства оборони. Тут повинні розмістити штаб Військово-морських сил України і інститут ВМС Одеської морської академії. Планувалося, що роботи по реконструкції обійдуться більше ніж в 150 мільйонів гривень.

Відзначимо, пожежі на території військового містечка раніше траплялися регулярно. Найсерйозніша сталася в травні 2014 року - тоді вогонь повністю знищив дах центрального корпусу факультету тилу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: