Вакарчук назвав «безвідповідальним» референдум щодо мирної угоди з РФ

Вакарчук назвав «безвідповідальним» референдум щодо мирної угоди з РФ

Вакарчук наголосив, що такий референдум — не нова політика, а стара

Музикант, лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук вважає «небезпечним і безвідповідальним» можливий референдум щодо мирної угоди з Росією, про який заявив глава Адміністрації президента Андрій Богдан.

Про це Вакарчук написав у Facebook.

«Виносити питання національної безпеки на референдум в часи коли противник веде проти нас не лише гарячу війну, але й інформаційну — небезпечно і безвідповідально. Ми знаємо як закінчувалися «референдуми» на Донбасі та в Криму. Шкода, що новий очільник АП цього не розуміє. Чи розуміє?», — написав він.

Вакарчук наголосив, що такий референдум — не нова політика, а стара.

Нагадаємо, Богдан заявив, що команда президента Володимира Зеленського розглядає винесення питання про досягнення мирних домовленостей з Росією на всеукраїнський референдум.

У своїй інавгураційній промові Зеленський заявив, що перше завдання його команди — припинити вогонь на Донбасі.

Нагадаємо, Міністерство юстиції 21 травня зареєструвало партію «Голос». Клименко заявила, що вони вирішили скористатися партією партнерів по бізнесу, яка була зареєстрована чотири роки тому, щоб йти на місцеві вибори.

«Ми розуміли, що часу у нас буде трохи і ми можемо не встигнути самостійно зареєструвати свою партію. Тому наші партнери з малого і середнього бізнесу дозволили нам використовувати свою партію, яку вони зареєстрували в 2015 році, щоб йти на місцеві вибори. Ми перереєстрували її в партію «Голос» і йдемо на вибори», - пояснила вона.

16 травня лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук представив партію «Голос», з якою він піде на парламентські вибори.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: