Відповіді на ЗНО з математики оприлюднено в інтернеті

Відповіді на ЗНО з математики оприлюднено в інтернеті

Результати тестування з математики буде розміщено до 14 червня

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти оприлюднено правильні відповіді на завдання сертифікаційної роботи з математики.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

«Предметна фахова комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи з математики. Ознайомитися з таблицею правильних відповідей можна в розділі «ЗНО-2019. Математика», - йдеться у повідомленні.

В УЦОЯО також поінформували, що визначення порога «склав/не склав» з математики відбудеться до 13 червня. Результати тестування з цього предмета буде розміщено на інформаційних сторінках учасників до 14 червня.

Основна сесія ЗНО триватиме з 21 травня по 13 червня. Наступне тестування - з української мови та літератури - відбудеться у четвер, 23 травня. ЗНО з української мови та літератури є обов’язковим для всіх випусників закладів середньої загальної освіти, результати тесту з цього предмету зараховуються як державна підсумкова атестація. Також сертифікат ЗНО з української мови та літератури є обов’язковим для вступу у заклади вищої освіти.

В 2019 році на ЗНО з української мови та літератури, за даними УЦОЯО, зареєструвалося 320 736 осіб.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: