Як Порошенко і Гройсман вітали прокурорів (ФОТО)

Як Порошенко і Гройсман вітали прокурорів (ФОТО)

Працівники прокуратури відзначають професійне свято

У середу, 30 листопада 2016 року, у Генеральній прокуратурі України відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників прокуратури, який припадаэ на 1 грудня. Привітати прокурорів приїхали президент України Петро Порошенко, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, голова РНБО Олександр Турчинов, голови комітетів Верховної Ради України, народні депутати, представники правоохоронних та судових органів.

Під час свого виступу генпрокурор зазначив, що він пишається тим, що зараз правоохоронні органи працюють як «єдиний злагоджений механізм», і подякував колегам з СБУ, МВС, ДФС, НАЗК, Міністерства юстиції.

Луценко додав, що результати діяльності прокуратури – це близько мільйона проваджень на рік.

Також під час привітань прокурорів наголос було зроблено на тому, що ГПУ робитиме все, щоб організоване злочинне угруповання Януковича отримало законну оцінку в судах.

Очільник ГПУ відзначив дії відомства з наступу на хабарників. Він наголосив, що рідко коли бувало, щоб затриманим, а часто і заарештованим було екс-керівництво Нацбанку, Мінфіну, Мінекономіки, представники керівництва обласних державних адміністрацій тощо.

Нагадаємо, навесні 2016 року у мережі було поширено архівне відео, яке показує, як відзначали прокурори своє професійне свято за часі Януковича. У ролику колишній генпрокурор Віктор Пшонка співає в дуеті з Іво Бобулом, оплесками їх підтримують працівники прокуратури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: