Львів'яни підробляли туалетний папір, тепер їм загрожує до шести років в'язниці

Львів'яни підробляли туалетний папір, тепер їм загрожує до шести років в'язниці

Правоохоронці вилучили промислові верстати та понад сорок тисяч одиниць фальсифікованої паперової продукції

Поліція припинила діяльність заводу з виробництва підробленого туалетного паперу відомого бренду у Львівській області.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 177 (порушення прав на винахід, корисну модель, промисловий зразок, топографію інтегральної мікросхеми, сорт рослин, раціоналізаторську пропозицію) Кримінального кодексу.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що на розташованому в Бузькому районі (Львівська область) заводі у промислових масштабах здійснювалося виробництво контрафактної продукції - паперових рушників, серветок і туалетного паперу з незаконним нанесенням зображення логотипів промислового зразка одного з відомих виробників.

Паперові вироби зловмисники виготовляли за допомогою чотирьох промислових верстатів із завезеної сировини.

Також правоохоронці встановили та припинили діяльність перевалочною майданчика з магазином-складом для оптової реалізації фальсифікату. Запобігли потраплянню на споживчий ринок товару вартістю понад 180 000 гривен.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили промислові верстати та понад сорок тисяч одиниць фальсифікованої паперової продукції загальною вартістю понад 0,4 млн гривень, а також встановили організатора і осіб, причетних до незаконного виробництва.

Встановлюються джерела поставки сировини для виготовлення контрафакту, місце виготовлення поліграфії та мережу збуту виготовленої на заводі продукції.

Зловмисникам загрожує покарання - штраф або позбавлення волі на строк від 3 до 6 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого та з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення.

Досудове розслідування триває.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: