Заступник командувача Сухопутних військ постраждав у потрійній ДТП

Заступник командувача Сухопутних військ постраждав у потрійній ДТП

У результаті ДТП генерал серйозно травмований

Фото: Новости N

Hyundai з номерними знаками Збройних сил України їхав трасою з боку Миколаєва в напрямку міста Нова Одеса

У Миколаївській області у п'ятницю, 11 січня, в потрійну ДТП потрапив автомобіль, у якому їхав заступник головнокомандувача Сухопутних військ Збройних сил України, генерал-лейтенант Сергій Кропивченко.

Про це повідомляє місцеве видання Новости N.

Аварія сталася ввечері на трасі Миколаїв - Благовіщенське. Там зіткнулися три автомобілі: позашляховик Hyundai Terracan, легковий автомобіль Daеwoo Lanos і сідельний тягач MAN із напівпричепом.

За даними видання, Hyundai з номерними знаками Збройних сил України їхав трасою з боку Миколаєва в напрямку міста Нова Одеса. Біля села Себине водій не впорався з керуванням і Hyundai зачепив Lanos, що рухався в попутному напрямку. Після зіткнення корейський позашляховик різко змінив траєкторію руху і врізався в напівпричіп сідельного тягача MAN, який стояв на узбіччі.

В автомобілі Hyundai, за даними ЗМІ, їхав заступник головнокомандувача Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Сергій Кропивченко. У результаті ДТП генерал серйозно травмований. Також травмований ще один військовослужбовець, який їхав у Hyundai. Всі три автомобілі отримали механічні пошкодження. Hyundai відновленню практично не підлягає.

У прес-службі Нацполіції області підтверджують факт ДТП з військовими, не називаючи при цьому прізвищ і посад. Повідомляється, що обидва військовослужбовці - водій і пасажир - отримали травми і були госпіталізовані.

ДТП сталася в умовах сильної ожеледиці.

У прес-службі командування Сухопутних військ Збройних сил України підтвердили інформацію, що у ДТП постраждав Кропивченко.

Як відомо, сьогодні через негоду заборонено рух вантажівок по кількох трасах Миколаївської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: