Затриманим з вибухівкою у Києві молодикам оголошено про підозру

Затриманим з вибухівкою у Києві молодикам оголошено про підозру

Затримані чоловіки виявилися уродженцями Закарпатської області 1990 та 1991 р.н.

За погодження прокуратури, двом чоловікам, затриманим у Києві із 6,5 кг вибухівки та боєприпасами, оголошено про підозру у незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Нагадаємо, 12 листопада ввечері в автівці на парковці ТЦ «Аркадія» по Дніпровській Набережній, 33 (Дарницький район Києва) співробітники поліції знайшли близько 6 кг вибухівки, а також 10 предметів, схожих на детонатори. Двох громадян, які знаходились в даній автівці, було затримано.

Згідно з отриманими висновками експертів, вилучені предмети ідентифіковані як вибухова речовина, вироблена на основі гексогену загальною вагою 6,5 кг, а також електродетонатори, які є бойовими припасами.

На даний час затриманим особам, які виявилися уродженцями Закарпатської області 1990 та 1991 р.н., оголошено про підозру за ст. 263 КК України. Також до суду скеровано клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове слідство триває, встановлюються фактичні обставини та мотиви вчинення кримінального правопорушення.

У зв’язку з цією подією, за наказом начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрія Крищенка всі патрульні наряди (як піші, так і автомобільні) переведені у підвищену готовність.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: