Затримано прикордонника, який вимагав від колеги хабар за контрабанду до Румунії (фото)

Затримано прикордонника, який вимагав від колеги хабар за контрабанду до Румунії (фото)
Фото: пресслужба ДБР

У разі доведення вини, прикордоннику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років

Затримано інспектора прикордонної служби, який вимагав та отримав 2100 євро хабара за сприяння контрабанді тютюну до Румунії. Про це інформує пресслужба Державного бюро розслідувань.

«Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, затримали інспектора прикордонної служби одного з відділів Чернівецького прикордонного загону за вимагання та одержання ним неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України). За попередньою інформацією, прикордонник вимагав та одержав 2 100 євро неправомірної вигоди від свого колеги за сприяння безперешкодному перевезенню тютюнових виробів до Румунії поза митним та прикордонним контролем», – зазначили у пресслужбі.

Повідомляється що 18 травня слідчі ДБР затримали прикордонника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання неправомірної вигоди.

У разі доведення вини, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Як повідомлялось, у Могилеві-Подільському судитимуть російського офіцера, який намагався підкупити українського прикордонника«Затриманий мав намір за хабар вирішити питання проїзду через український кордон двох пасажирських автобусів з Росії. Після невдалої спроби підкупити українського прикордонника, злочинця затримано військовою прокуратурою Вінницького гарнізону, предмет злочину - 50 тис. російських рублів вилучено», – розказали у Державній прикордонній службі..

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: